tors 10 juni

|

NORDANKYRKA 384

Yoga med månen

Med naturens kraft runt oss ses vi två kvällar i Viby för att jobba med månens kraft i vårt eget healande. Under dessa två kvällar binder du samman kraften av intention vid Nymåne med manifestation vid Fullmåne.

Anmälan är stängd
Se fler evenemang
Yoga med månen

Tid och plats

10 juni 2021 18:00 – 24 juni 2021 20:30

NORDANKYRKA 384, NORDANKYRKA 384, 694 95 Vretstorp, Sweden

Om evenemanget

NYMÅNE OCH FULLMÅNE YOGA I NATURSKÖNA VIBY. 

Under juni månad bjuder jag till två tillfällen att yoga med månen i natursköna Viby.  Med skog och natur runt om dig får du två magiska kvällar av yoga, meditation och eget läkande. Månens astrologiska position och kraft är vår ledstjärna. Kraften hjälper dig att öppna upp för inre processer av läkande och självutveckling. 

NYMÅNEN första träffen. Denna kväll öppnar du upp för att släppa taget, landa i nuet, landa i kroppen och komma närmre din kärna, dig själv, din själ. Du guidas att jobba med dig själv och sätta upp en intention som varar genom månfasen. FULLMÅNEN andra träffen. Här plockar du upp din intention och jobbar på djupet med din process för att nå in i dig själv och öppna upp för att önska in det du verkligen vill ha i ditt liv.

Båda kvällarna kommer innehålla: 

Yoga 

Meditation 

Månritual 

Sharing cirkel

Torsdag 10 juni kl. 18.00 - 20.30 NYMÅNE 

Torsdag 24 juni kl. 18.00 - 20. 30 FULLMÅNE

Jag ser helst att du deltar båda tillfällena då vi binder samman intentionerna du satt upp för dig själv under Nymånen med din önskan till Fullmånen. Kan du endast delta vid ett av tillfällena så hjälper jag dig gärna med vägledning för hur du kan binda samman kraften mellan nymånen och fullmånen på egen hand.   

Pris: Både Nymåne & Fullmåne 500kr 

Endast Nymåne 300kr 

Endast Fullmåne 300kr  

Plats: Natursköna Viby  

Jag erbjuder endast ett fåtal platser så boka i god tid.  

Boka via mail till sara.linkila@gmail.com 

Dela detta evenemang