BEHANDLING

Alla behandlingar bokas via mail till
sara.linkila@gmail.com

Jag tar emot dig för behandling och privata ceremonier på
Conscious Community
Storgatan 49 c

reiki.png

REIKI HEALING

Reiki är den universella livsenergin som genomsyrar allt liv. Inom oss bär vi denna livsenergi vilket benämns som Ki. En Reiki behandling fyller på din kropp med livsenergin, genom att lösa upp blockeringar och balansera dina chakran. 


En Reiki behandling är en djupt avslappnande, avstressande och kärleksfull session. Behandling börjar med ett mjukt samtal för att möta dina behov och jag guidar dig sedan ned i mjuk avslappning för att ta emot Reiki. Genom handpåläggning förmedlas Reikienergin från det universella till kroppen. Händerna placeras i olika positioner på kroppen för att bjuda in Reiki i alla energi kanaler. Naturligt frigörs kroppens må-bra hormon oxytocin och kroppens egna självläknings system aktiveras. Upplevelsen av Reiki varierar från person till person och hänger samman med de blockeringar vi bär i kroppen. Jag möter dig där du befinner dig och vägleder dig under behandlingen för öppna upp för att ta emot och aktivera Reiki i din kropp. 


En reiki behandling är ingen quick-fix, jag rekommenderar minst tre behandlingar för en mer långvarig effekt. När du bokar återkommande behandling får du reducerat pris. Jag tar emot dig på plats på Yogoteket i Örebro. 
Under en distans behandling förmedlas Reikienergin genom att jag tonar in på ditt energifält och förmedlar Reiki till dig. För distans healing sker kontakt innan och efter session via mail. 

Rekommenderad behandling: 

Första besök 90 min: 1250 kr

Återbesök 60 min: 950kr

60 min: 1095kr

90 min: 1350kr

Distanshealing 30 min: 495 kr​

tarot.png

TAROTREADING

Söker du vägledning i livet?

En tarotreading är en metod som hjälper dig med vägledande budskap på din väg fram.

Jag tonar in på dina energifält och kallar hem budskap som förmedlas genom korten. Boka en reading online (möts via zoom) eller på plats. 

Pris: 

Reading vägledning framtid 275 kr

Ställ en fråga 275 kr

Ställ tre frågor 575 kr

healingutantext.png

HEALING SESSION

En healing session är en kärleksfull session där jag möter dig och dina behov. I sessionen blandar jag Reiki healing med andra healing metoder, där jag bland annat använder mig av salvia, dofter, kristaller, shaman trumma. 

Healing sessionen börjar med att vi möts i ett läkande samtal där du får öppna ditt hjärta och få dina behov mötta. Jag tonar in på ditt energifält och möter dig i kärlek för att förmedla healing. Med mjuk meditation guidas du ned i avslappning för att ta emot healing. Budskap och vägledning förmedlas till dig i ett avslutande skede av sessionen. Alla är unika och varje session är unik. 

Varje Healing session innehåller: 

Healande samtal

Reiki

Tarot/ Oracel 

Pris:

90 min 1485 kr 

Återkommande besök bokas innan 3 mån: 1250kr

Läs mer
gudinneceremoniutantext.png

GUDINNE CEREMONI

Fira, hylla, hedra din väninna eller dig själv tillsammans i en Gudinne ceremoni! 

Det är en privat kvinnocirkel bara för er, en kärleksfull ceremoni där ni tillsammans går in i kärleken och möter era inre Gudinne-jag. Under 90 min guidas ni genom yoga, meditation och dans in i kärlekens medicin och får känna er som de Gudinnor ni är. 

Här finns möjlighet att möta kakaon och hennes hjärtöppnande egenskaper som ett tillval. 

Pris:

Gudinne ceremoni 265 kr/ pers 

Gudinne ceremoni med Kakao 325 kr /pers

Minst 4 personer för att boka.

Maila för mer info och bokning. 

Läs mer